BIL I RONDELL

Hola mina kara vanner!

Sitter har pa ett annat internetcafè an vad vi brukar, for varat var stangt av nagon anledning :/

Idag har det bara varit en lugn och skon dag for igar var det party. Igar efter att pantern hade slutat jobba sa for vi till ett stalla 30 min harifran med tag for att shoppa lite. At pa donken och shoppade varsitt plagg pa HM som vi skulle ha pa oss pa kvallen. For hem efter nagon timme, och direkt nar vi kom innanfor dorren sa kom Patric och Niklas. Forfestade och knappa massa kort som vanligt innan vi begav oss till Lisa, Jim och Sabina. Pa vagen dit hittade vi en bild i en rondell som vi absolut skulle klattra upp pa och ta kort. Kolla bild nedan.. Efter att grannen kom och klagade sa begav vi oss ner till en kareokebar alldeles intill dreas lagenhet. Asmysigt litet stalle.

Sedan var det dags att bege sig ner ner mot stan for att parta vidare. Jag blev helt slut och drog hem vid 3 (dvs valdigt tidigt). Sov till 12 idag och drog sedan ut pa en liten prommis. Har aven varit med Niklas och Patric en stund. Legat i deras koja och kikat pa avsnitt av Grannfejden och Robinsson. Dom har valt sina sangar och lagt madrasserna pa golvet och har lakan som tak, jattemysigt!

Ikvall blir det filmtittning och chipsatning.. dock har jag typ atit upp mina chips redan.. tusan!

vi hors snart igen
PUSS


I GOT THE POWER



Detta ar det enda jag har att saga just nu. Det gar inte att INTE bli PEPP!

QUIT!

Hejhalaaa!

Sitter pa samma internetcafé som vanligt. Borde egentligen vara pa jobbet, men jag sa nyss upp mig. Har haft san angest enda sen jag borjade salja, och igar brot jag ihop pa jobbet. Var nyss dar och skulle ge det ett nytt forsok, men jag klarade det inte. Det kans inte vart det! Jag har haft jobb som har gett mig angest forut och jag vet att det inte ar vart det om man mar sahar daligt. Telemarketing ar nog inte min grej.. Sitta pa ett trangt, varmt kontor framfor en dator, prata i telefonen och saga preciiis samma sak i sex timmar. Bara massa stim och stoj runtomkring en, kandes som ett himla vuxendagis. Nej, da far det vara!

Hoppas pa att fa lite barnvaktsjobb ist. Vantar pa ett samtal bara.

Men annars ar allt toppen! Sa himla skont att vara har och det ar superfint vader, sa det kan man inte klaga pa. Har varit pa en marknad har idag, som ar varje tisdag och torsdag. Bade jag, Pantern och Lisa kopte ett suuuperfint halsband for 2 euro, sjukt billigt! Me like!

Och halaaa, nar kommer alla och halsar pa oss da? :o Lite tomt pa folk har tycker jag.

Hors snart!

KISSES

SUNDAY NIGHT

HOLA

Idag har det varit superfint vader har och vi har legat pa stranden mest hela dagen. Forutom imorse da vi var pa norsk Gudstjanst och sedan at massa gofika dar efter det. Jattemysigt. Aven om inte jag ar sarskilt kristen sa var det faktiskt valdigt mysigt. Det ar liksom inte en rikigt kyrka, utan det ar en lokal som ar jattemysig. Dar kommer vi nog spendera ganska mycket tid och sitta och spela massa spel osv :) Alla ar ocksa valdigt trevliga dar och man kanner sig valdigt valkommen och uppskattad. Rikigt mysigt helt enkelt.

Nu sitter vi som vanligt pa varat kara internetcafè och jag har precis laddat upp massa bilder pa FB som ni maste ga in och kolla pa. hehe.. Men har har ni nagra bilder sen i fredags och idag pa stranden.

PUSS





Nu hann jag inge mer.. kolla FB

NICE DAY

HELOO DARLINGS!

Sitter har pa samma stalle som vanligt. Ar sa slut i hela kroppen idag for vi var ute och dansade tills klockan 6 imorse, helt sjukt! Inte bakis, tack och lov! Ont i nacken somfan efter alla kort som somvanligt ska tas, haha! Men roligt hade vi! Ska ladda upp bilderna inom kort.

Idag tar vi det bara lugnt somfan! Varit och letat efter na billiga haremsbyxor utan resultat och efter det sa satte vi oss pa svenska restaurangen- Tvillingarna, igen och avnjot en jaaaavulskt god appelkaka med glass. Kill me vad gott det var!

Ikvall blir det massa filmtittning och svullande. Ska ga pa svenskbutiken och kopa beasas! Sa det blir kyckling, stekt potatis och beasas till middag, mumma! Och till det cola och en massa chips (plus mer) hehe.. Asskon lordag helt enkelt!

HORS!

LOVELY FRIIDAY

HELO HELO (som varan chef alltid sager)

AAAANTLIGEN AR DET HELG!!!!, och nu sitter vi ater igen pa varat kara itnernetcafé. Vi sitter har matta som fan for vi har namligen nyss varit och tryckt i oss en fet hamburgetallrik pa en svensk restaurang som finns har, och snacka om att det var gott! OOOH YES! Snacka om att vi redan saknar Sveriges mat.

Vi ska snart bege oss hemat for att gora oss lite i ordning (och diska), for ikvall ska vi ju som sagt ha forfest igen pa varan balkong. Kan bli kul det! Har gatt runt i olika butiker och dansat och peppat lite for dom spelar sa javla hog musik pa vissa stallen, like it! Mer sant at Sverige!



CYA BABES!

FOOOD

Men tjena tjena mittbena!

Har sitter vi pa varat kara internetcafé efter en lang arbetsdag. Det ar tuffare an vad man kan tro det har jobbet!
Snart dags att ga hem och sova for nu jaklar ar jag trott, och imorgon vantar annu en jobbdag med start klockan 9. Sen pa kvallen ar det dags for forfest igen pa varan balkong. Alltsa ni ska veta hur sjukt partylivet ar har i Fuengirola! Folk pa jobbet festar flera ganger i veckan. De borjar forfesta direkt efter jobbet klockan nio och haller pa anda till klockan 8 pa morgonen. Hur fan orkar man?

Haha nu nar jag laser vad jag har skrivit sa kanns det som att jag har skrivit pa norska.. tycker inte ni ocksa det? Hehe......

Nu ska vi borja stanga ner har och innan det ar laggdags ska jag bjuda Pantern pa en kebab, for fan vad hungrig jag ar. Vann 5 Euro pa jobbet idag sa det passar ju alldeles utmarkt att slosa pa lite mat!

Ni far ha det sa bra sa langa dar hemma!

PUSSSSS LOVE <3

HARD WORK

HOLA. ¿Cómo Estás?

Sitter just nu pa ett internetcafé och ska snart bege oss ner mot stranden. Det gar inte att vara pa stranden allt for tidigt for det ar for kallt. Runt 12 blir det varmt och skont!

Igar borjade vi jobba. Hade en liten "utbildning" eller vad man ska kalla det, i 6 timmar sa man var ganska sliten nar man kom hem. Idag ska vi fortsatta att lyssna lite men vi ska aven fa borja ringa. Lite nervost da, jaa! Men jag ar taggad somfan. Verkar anda inte vara saaa svara saker att salja. Vi fick sitta och lyssna nar folk ringde, och dem fick salja valdigt bra faktiskt.

Maste forresten saga att ni ar ganska trakiga som inte kommenterar. Valdigt manga som laser, men fa som kommenterar.. Skarpning!


PARTHEY

Nu sitter vi har pa varat kara, mysiga internetcafé igen.

Igar partade vi somsagt med vara kara vanner har i Fuengirola, hade en valdigt rolig forfest pa varan balkong men det blev inte sa mycket till utgang. Men roligt hade vi!

Har blivit uppaten av myggjavlar. Har bolder hela ansiktet och armarna, helt sjuuukt! :O

Idag har det varig en vaaaldigt seg dag och vi har nastan nyss tryckt i oss mat pa Burgerking med Niklas och Patrik, valdigt valbehovligt kan jag saga! Ikvall ska vi hanga med dom ner pa stranden och mysa pa och roka vattenpipa. Later som en asnice kvall tycvker jag, sadar dagen innan det ar dags for jobb.

Ja.. imorgon borjar vi som sagt att jobba, ganska nervos sadar men det kommer nog ga bra! :)

Har har ni lite bilder fran gardagen









Det ar sa vi gor det! hahaha

PICTURES











A NEW HOME

HOLAAAA! For det ar sa vi sager har!

Nu jaklar har det hant grejer.. Igar var vi pa lagenhetsjakt och det slutade med att vi hyrde varldens besta lagenhet med varldens storsta balkong, pool pa garden, 1 min till stranden, havsutsikt (bortsett fran det valigt fula huset som vi ocksa ser om vi star och kolla ner mot vattnet), plus att vi har 4 extra sovplatser, sa nu kan ni halsa pa oss gott folk! Har borjat med att hyra den fram till sista December, eftersom att vi inte har en aning om hur laget kommer att se ut da. Just nu ar det iaf grymt!

Vi har inte bestamt om vi ska skaffa internett hemma eller inte an.. Far se hur lange vi tror att vi blir kvar forst, for det kostar lite att ha internet at home.. Men jag uppdaterar anda sa mycket jag bara kan.

Idag har vi legat pa stranden och aven hunnit ta en liten simtur i varan pool, how nice? Om en stund ska vi ga och handla lite mat innan vi beger oss hemat for lite matlaging, dusch och sedan kommer killarna vi bodde hos forsta natten och forfestar med oss. Sa ikvall ska vi se vad Fuengirolas uteliv har att erbjuda.

Ska ta och ladda upp mina bilder nu sa slanger jag in nagra har sedan. Ni som ar van med mig pa FB borde kolla dar ocksa for dar kommer det att laggas upp fler bilder.

WE ARE HERE

Nu ar vi framma har i Fuengirola. Sitter pa ett internetcafè och kan darfor inte skriva normalt eftersom att det ar ett spanskt tangentbord. Jaja, det ska nog ga bra iaf.

En liten snabb uppdatering:

Nar vi kom fram till flygplatsen och gick ner till taget i Malaga sa hade vi en san tur att vi stotte pa varan kommande chef sa allt gick som en dans for oss. Vi fick folja med pa jobbet pa en gang vilket ledde till att vi fick bo hos nagra killar pa jobbet nagon natt tills vi har hittat nagot eget. Kungdaaaa! Och hur bra ar det inte att vi redan har overtagit och kickat ut en kille fran hans rum sa han fick sova pa soffan, hahaha! Needa, han var sa himla gullig och lanade ut sitt rum till oss.

Sen vi kom hit har vi hunnit ata middag och kikat runt lite. Och fyfan sager jag bara, utanfor lagenheten vi bor nu finns det en djuraffar, dar har dom bland annat tva hundar som ar instangda i ett varsitt litet litet liiiiitet terarium. Ena hunden gick fram och tillbaka hela tiden och sag helt panikslagen ut och den lag bara dar och sag ut som att den holl pa att do. Gick ut darifran lika fort som vi kom in och bada gick ut med graten i halsen. Aldrig har jag tyckt sa synd om nagra djur i hela mitt liv.

Jaja.. imorgon borjar iaf varan lagenhetsjakt. Det finns lediga lagenheter overallt sa imorgon ska vi ga in i typ alla vi ser i hopp om att hitta nagon som passar oss!

CIAO!

LA CAPITAL

Nu är vi framma hos Åsa i Stockholm. Vi har precis ätit mat och nu sitter jag här i soffan med hårfärg i huvet.

Jag kan inte rikigt fatta att vi faktiskt är i Spainen imorgon vid den här tiden.. det finns liksom inte i mitt huvud. Men jag tror det kommer att bli grymt.

Var väldigt jobbigt att säga hejdå till familjen imorse, speciellt Anton, min lillebror. Kommer sakna alla så himla mycket.

Imorgon går planet runt 11 och vi är framme runt 15 i spansk tid. Så vi får hoppas på att jag kan uppdatera så snabbt som möjligt när vi kommer dit så ni får veta hur resan gick.

Nu ska jag kika lite på TV och bara mysa på, kanske uppdaterar lite senare.

PUSS


READY

Håller just nu på att packa det sista.. Allt ska kollas igenom så jag inte har glömt något, väskan ska vägas (fan).. Tror jag har fått med det viktigaste.

Imorgon 12:10 går bussen mot huvudstaden där vi ska övernatta hos Åsa, för att på torsdag åka vidare mot flygplatsen och sedan Malaga. Biljetterna är utskrivna, passet och pengarna ligger i väskan.. jaa, jag tror att jag är redo!

Dagen har spenderats med min mor nere på stan. Har shoppat lite och ätit lunch med mormor och morfar. Och nu på kvällskvisten hann jag även med ett litet besök hos Boobie. LOVE!

Nu ska jag gå ner och umgås in i det sista med min mor innan det är dags att sova.

Det är nu min resa och allt det roliga börjar, så jag hoppas verkligen att ni kommer att följa med i min vardag här framöver ett tag!?


AUTUMN

HÖSTKÄNSLOR <3


HAIR!

HEEEEEEEEEEEEJ!

Tänkte bara tala om att idag fick jag nå infall och klippte av mig håret!



Vet någon som blev överlycklig! Haha sötpantern!

PARTHEEY

God kväll mina kära vänner!

Igår hade jag en grym kväll med mina kära brudar. Tack för det!

Idag har det varit en ganska lugn dag. Varit på promenad, hjälpt Pantertanten att panta, varit på middag hos min kära far och nu har jag precis packat ner alla kläder jag ska ha med mig när jag flyttar. Hur tusan ska allt få plats med allt annat? :o Ja, det är frågan det..

Imorgon jobbar jag sista dagen! WOHOOOOO! Så jävla skönt.

Bjuder på lite bilder från gårdagen













Min söta mamma var också på party igår, med tema glitter och glamour/studio 54. Såhär snygg var hon!
DISCOMORSAN <3


GRYM KVÄLL

Hej halå! jag har nyss kommit hem från en grym kväll! Måste bara säga att jag är grymt besviken  på vissa, men ni andra, ni är så jävla grymma!

Nu har jag hällt i mig massa resorb, ätit en banan å nu ska jag sova.

puss och kram

LOVELY FRIDAY

Äntligen är det helg och jag har jobbar klart för denna vecka. Fredagar måste vara den bästa dagen på hela veckan!

Idag ska jag bara ta det lugnt, städa klart mitt rum (förhoppningsvis) och bara göra ingentiiiiing! I need it. Ska ladda upp mig inför morgondagen för då jäklar är det party. Jag och Pantern ska ha en liten "avskedsförfest" för våra närmaste. Taggad till tusen! Frågan är som vanligt vad man ska ha på sig bara.. Sista utgången i Sundsvall på ett tag.

Nu ska jag kolla på Bigest Loooooser och inte göra nånting.

KISSES!


BACK TO REALITY

Då var jag tillbaka i verkligheten igen. Jag har jobbat hela dagen och hunnit med att uträtta några ärenden, men än är det mycket kvar att fixa.

Ikväll blir det en lugn kväll bestående av lite städning och Idol-tittande. Blir till att spendera så mycket tid som möjligt med familjen innan jag åker, för nu är det bannemig bara en vecka kvar! Helt sjukt!!!!

Jag har inget att dela med mig av just nu.. Hörs sen!


SHOPPING

Hej på er

Jag har precis tryckt i mig massa makrillmackor och borde nu börja göra mig redo för att bege mig in mot stan. MEN JAG ORKAR INTE. Jag vill sitta kvar i soffan hela dagen och bara göra ingenting. Fast nu måste jag skärpa mig. På med kläderna och lite smink, sen är jag klar..

Har en liten plan att gå på stan i Uppsala och kika lite innan det är dags för middag hos farbror Björn. Måste se om dom snygga byxorna finns där på BikBok för jag orkade inte pröva dom i Kista igår. Jag vill jag vill jag vill ha dom! Shit vad intressant... jag har ingenting att skriva egentligen..

NU ska jag göra mig i ordning

HEJ!

MYSHELGEN

Då var det slut på det roliga för imorgon är det dags att fara hem.

Har iaf fått spendera dagen med Amanda och fått säga hejdå på rikigt. Haft rikigt mysigt. Och på tal om mysigt så har jag haft världens mysigaste helg med Åsa, som vanligt! Så skönt att bara göra ingenting och ändå inte känna att man har slösat bort helgen. Tack för det!

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Imorgon klockan 12 ska jag befinna mig en bit utanför stockholm för att hämta nya firmabilen och köra hem den till Sundsvall. Är lite nervös för jag har aldrig kört så långt själv förut, inte för att det kommer vara några problem, men ändå. På vägen hem kommer jag stanna i uppsala hos min farbror och mina kusiner för att äta lite middag och säga hejdå till dem innan jag beger mig hemmåt.

Ni får gärna ringa och underhålla mig så jag inte somnar på vägen. Det vore väl för tragiskt. Vad gör man för att hålla sig pigg? Kaffe, cola, godis, hög musik och kall luft i bilen?

Ska kolla lite på Rush Hour nu innan jag somnar.

NATTINATT



Åsas ögonstenar! Hur söta?

LUNCH

Helååå!

Trots att jag är ledig så vaknar jag innan klockan ringer.. jaja, har ju fått sova ut iaf.

Har precis gjort mig klar och ska nu bege mig mot bussen för att åka till Kista och möta Amanda. Det blir lunch och massa skitsnack.

Ha en bra dag så hörs vi!

A LOVELY NIGHT

Nu är vi hemma en bit utanför Kungsängen igen efter ett biobesök vid sergels torg. Vi såg som sagt "I rymden finns inga känslor" och jag kan inte säga annat än att jag älskade den! Den gick rakt in i hjärtat på både mig och Åsa och herre min je vad vi skrattade oss igenom filmen. Så himla bra! Så ni som inte har sett den.. SE DEN! Punkt slut.



Nu väntar sängen för jag är så sjukt trött. Imorgon ska jag spendera några timmar med min kära knäppa vän Amanda som jag nog inte kommer träffa igen innan jag lämnar landet. Så det gäller att passa på.



Sov så gott mina kära vänner

PUSS

JUDIT OCH JUDIT

Jag måste säga att jag verkligen HATAR reklampauserna när man kollar på tv.. dom är bara bra när man måste tex gå på toa eller hämta nå gotta. Men det finns faktiskt några få reklamer som är lite roligt. Jag fullkomligt älskar comhem-reklamerna! Judit och Judit är så jävla underbara, hahahah dör varje gång. Sådär ska reklam vara!



Hej på er

Mums

I FOUND IT

Jag hittade svaret på min fråga själv efter massa letande :) Fick söka på Malaga istället för Fuengirola

Medeltemperaturen i Malaga på dagtid:
Januari: 15°C
Februari: 16°C
Mars: 18°C
April: 19°C
Maj: 23°C
Juni: 27°C
Juli: 30°C
Augusti: 30°C
September: 27°C
Oktober: 22°C
November: 18°C
December: 15°C


WEATHER

God morgon

Det känns i kroppen att det snart är dags att flytta. Jag drömmer om det på natten, att allt ska gå åt helvete, att jag inte kommer att komma iväg. Men så är det alltid för mig när det är något stort på gång. Fast jag känner på mig att det kommer att gå bra. Jag har bara en liten fundering.. Är det någon som vet hur varmt det brukar vara på vintern i Fuengirola? Det ligger i Södra Spanien, typ så långt ner man kan komma, vilket betyder att det ligger ganska nära Afrika. Så det är lite varmare där än i resten av Spanien, frågan är bara hur varmt? Måste jag ha med mig flera långbyxor, skinnjacka? hjälp.. jag vet inte vad jag ska packa..

Har iaf inhlandlat lite nya kläder, bla en snygg kavaj och några andra överderdelar. Ska nog kolla på ett par byxor idag innan bion också. Har sett ett par från Bikbok som jag är lite sugen på.

Jaja.. men om någon vet något om vädret så kommentera gärna!

I LIKE IT HERE

Har precis varit ut på en kvällsprommis med vovvarna. Jag och Exa har lekt av oss lite så nu är jag helt slut, haha. Konstigt hur pinnar kan vara så roliga, och jobbiga.

Har bara suttit i soffan ikväll och snackat massa skit. Jag gjorde pasta carbonara till middag och gud så gott det bleev! Receptet är hemligt, men om ni frågar snällt så kan ni få det.. Åsa måste gilla mig här för jag har gjort middag två dagar i rad nu, hehe.

Snart ska jag ta och krypa ner i sängen. Imorgon väntas ännu mer mys och ett biobesök på kvällen för att se, "I taket lyser stjärnorna"

Känns faktiskt ganska kul att vara igång med bloggandet igen och jag läntar tills jag får dela med mig av mitt liv i Spanien. Hoppas ni tycker att det ska bli kul att följa med mig på min resa också!


FUENGIROLA

Sitter och funderar lite.. Jag kan inte förstå att om mindre än två veckor så flyttar jag och pantern till Fuenfirola, det går liksom inte att föreställa sig. Vad kommer jag göra den här tiden om två veckor, vart kommer jag bo, vad kommer jag att göra om två månader? Jag vet ingenting och det är det som gör det hela så himla spännande! Vem vet om jag blir kvar där i flera år eller om jag kommer hem om en vecka? Förhoppningsvis trivs jag som fisken i vattnet, för det är i värmen jag vill vara. Slippa städa, slippa kylan och bara komma bort från vardagen och göra något annat. Blir jag kvar så kommer jag tvinga alla mina kompisar att flytta dit.

Snart åker vi!


TO BE WITH YOU - MR. BIG


ZUMBA

God morgon på er. Fast jag har faktiskt varit vaken sedan klockan 8 imorse för klockan 9 var det dags för ett träningspass, zumba stog på schemat. Så nu har vi kommit hem igen, jag har ätit lite frukost och Åsa har gått iväg igen för att ha innebandyträning med sina småkillar. Själva så sitter jag i soffan med täcket över mig och funderar på att ta en lite powernap bara för att jag kan.

Har ännu inga planer för dagen förutom att klippa Åsa och kanske färga hennes hår.

Nu ska jag ta och kolla vädret i Spanien.

Hej så länge!


GOOD NIGHT

Har precis krupit ner i sängen, är så sjukt trött! Jag och Åsa har bara myst på hela kvällen med varsin dator i knät, framför tvn (som vanligt hehehe), ätit massa gotta och kikat på idol. Mycket välbehövligt. Längesedan jag hade en helt lugn helg för antingen så jobbar jag eller så går jag ut med mina kompisar. Men jag klagar inte för jag har alltid så himla roligt! Fast jag tackar inte nej till en sånhär helg någon gång ibland.

Imorgonbitti får jag se om Åsa drar med mig på Zumba eller om jag får sova ut. Skulle inte ha något emot ett riktigt hårt träningspass efter allt svullande ikväll. Annars är ingenting planerat så vi får se vad morgondagen bjuder på.

Nu ska jag sova

Nattinaaaatt


YESTERDAY

Här kommer lite bilder från gårdagen
















LOVELY

God dag på er!

Solen lyser och himlen är blå, ja och här sitter jag på en buss påväg till stockholm. Fan vad ont i arslet jag har! Har åkt sen 9:20 imorse och är inte framme förren 15:30.. Granska drygt, ja! Tack och lov så får jag köra bil hem så jag slipper alla dessa stop så det tar 100 år. Jaja...

Igår var jag, boobie, milla och bror som sagt uppe i övik och kollade på hockey. Det var en väldigt händelserik dag.. allt från glömda biljetter till parkeringsböter. haha. Men roligt hade vi och tame fan så vann Timrå! Så jävla grymt. Detta ledde dock till en väldigt hes Matilda idag, men det vare värt.

Nu vill jag vara framme! Jag vill mysa ner mig i soffan hos åsa, gosa med hundarna, snacka en himlans massa skit och nästan det mest underbara.... inte jobba! YEEEEEES!

Bilder från gårdagen kommer upp lite senare. Det är så jävla segt internet på bussen.

PUSS så länge!




RSS 2.0