SORRY

Hej kompisar!

Ni far ursakta den daliga uppdateringen! Men jag har ingen vidare stor lust att sitta vid datorn nu eftersom att bade pantern har slutat jobba och min familj ar har pa semester nu! I looooove it! Njuter verkligen av den sista tiden har nu innan vi aker hem den 21a. Da ses vi kompisar. Mindre an en vecka nu..

GRATTIS MORFAR

Idag säger jag grattis på födelsedagen till världens bästa och knäppaste morfar! <3


VIERNES

Äntligen är det freeeedag! Måste säga att den här veckan har gått otroligt fort, både på gott och ont.

Sitter just nu på Lorena och väntar på att pantern ska komma från jobbet. Jag vet inte riktigt vad dagen kommer att bjuda på, vet bara att jag, pantern och carro ska äta middag tillsammans. Sedan får vi se vad kvällen har att bjuda på.. Vi vet ju hur det oftast brukar sluta, hah.

Nu är det bara en vecka kvar tills vi får besök av my family :o sick.. Bjuder på en bild på världens snyggaste lillebror bara därför.



PUSS SÅ LÄNGE

HÄR BOR VI





Såna här högar ligger det lite överallt nu på stranden efter att dom har städat upp efter stormen i helgen


Tjuren på berget i Los Boliches









ANDRA LUCKAN

Idag fick jag och Paulina öppna den andra luckan i våran julkalender, vilket betyder att det är den andra december givetvis. Dagarna bara går och nu är även denna dag snart slut.

Innan pantern skulle gå och jobba idag var vi ut på en prommis och knäppte lite kort i det fina vädret. Ska ta och lägga upp några så att ni kan få en bättre uppfattning om hur det ser ut här, för det är så himla fint!
När Pantern hade gått på jobbet gick jag och köpte mig lite hårfärg och satte igång och färga håret, för jag köpte en lite för ljus färg sist. Så nu är det helt mörkt igen. Precis när jag hade färgat klart håret så ringde porttelefonen, fick besök av Niklas och Rasmus som drog med mig ut för att äta lite tapas, så det blev en god och billig middag idag. Kung med tapas!

Nu har jag precis kommit till Lorena och sitter och väntar på Sebastian som skulle komma och göra mig sällskap, även Niklas och Rasmus sa att dem skulle komma om ett tag, så vi får väl se.

Sitter och lyssnar på jullåtar och försöker få igång julklänslan här i solskenet

Här har ni en bild som jag knäppte från strandpromenaden idag



Ser ni tjuren uppe på berget? Det kommer snart fler bilder

PUSS


SÖTISTANTERNA

Framför mig just nu sitter det tre jättetjusiga damer och fikar tillsammans. Jag blir så himla glad när jag ser sånt, precis så vill jag också göra när jag blir gammal. Sitta med mina tantpolare, ta en kaffe och klaga på allt som händer.haha.. för det är inte så mycket skratt jag hör här.. utan det är seriösa diskutioner, men det är så det ska vara tycker jag, blandat med lite skratt.. Jag undrar vad dem pratar om.

På tal om gamla damer, så var jag och handlade idag och såg i kassan hur två söta tanter skulle bära en massa tunga påsar till bilen och skulle vara tvugna att gå flera gånger för att kunna få med sig allt. Så jag frågade om jag skulle hjälpa dem och det är så roligt att se hur en sån liten tjänst kan göra någon så otroligt glad och tacksam. För så skulle ju jag ha velat att någon gjorde för mig.

Älskar sötistanter! :D haha





Älskar också sötisgubbar som min morfar :D

NADA

1a december idag.. Sjukt vad tiden går fort! Bara 23 dagar kvar tills julafton och det är snart dags att lämna Spanien. Har ni någon julkänsla där hemma?

Idag har jag varit ut på en liten prommis iaf eftersom att det har varit lite bättre väder än vad det har varit på ett bra tag. Men nu sitter jag på samma ställe som igår och pratar massa skit med Milla på msn. Mysigt värre!

Tre timmar kvar tills pantern slutar nu... Vad tusan ska jag hitta på? Känner jag mig själv rätt lär jag bli kvar här, men fan så tråkigt det är egentligen. Kul liv tjejen.. Jag saknar att jobba! Ja, ni läste rätt.

Nu ska jag sluta skriva tills jag kommer på något vettigt..

hörs sen

puss

HAPPY BIRTHDAY

Idag säger jag grattis på födelsedagen till världens bästa och finaste mormor <3


RSS 2.0