I AM GOING TO MISS YOU

Jag inser mer och mer hur mycket jag kommer sakna alla här hemma, därför vill jag hinna träffa alla så mycket som möjligt. Imorgon åker jag, Boobie, Milla och min bror till Ö-vik för att kolla på Timrå-Modo. Det ska bli grymt roligt.
På fredag åker jag till Stockholm över helgen för att hälsa på Åsa och riktigt få om henne. Ska också passa på att träffa Amanda för troligtvis är det sista gången vi ses innan jag åker.

Kommer gråta floder när dagen är kommen. Men jag kommer ju hem, jag får tänka så och jag kommer förhoppningsvis ha så jävla roligt. Förresten så tänker jag passa på att säga att om man bokar en flygstol med Ryan Air tur och retur, lite mer än en månad innan man vill åka så kan man få resan för ca 1000 kr, inkl bagagekostnad osv. Hur grymt är inte det då? Så kom och hälsa på för fan!


MY LIFE IN SPAIN

Hej halå mina kära vänner!

Mycket har hänt sedan studenten. Har hunnit med två semesterresor, en till Turkiet och en till Stockholm. Annars har jag mest bara jobbat hela sommaren.

Jag har länge velat åka utomlands och jobba med har velat lite mellan olika alternativ. Nu i slutet lutade det mest åt Norge. Men för två veckor sen sökte jag ett jobb som telefonförsäljare i Spanien, lika så Pantern och en vecka senare fick vi jobbet. Allt är nu klart och betalt. Den 13 oktober åker jag och pantern till stockholm och övernattar där för att sedan ta flyget vidare till Malaga för sedan att ta tåget till Fuengirola, där vi ska bo en tid framöver. Fuengirola ligger i Costa Del Sol för er som inte har hört talas om stället.

Vi ska jobba som telefonförsäljare åt ett norsk/svenskt företag, då vi ringer till Norge och Sverige och tack och lov får prata svenska!

Jag hoppas att ni vill följa med mig på min resa. Har ingen som hellst aning hur länge jag/vi blir borta, det återstår att se. Komma sakna alla hemma så sjukt mycket!

Från och med nu kommer jag uppdatera så mycket jag hinner innan det är dags att resa.



Puss så länge!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0