SÖTISPAPPA

Måste bara att jag saknar alla hemma så himla mycket, även fast det bara har gått nästan två månader.. Men snart kommer jag hem och det ska bli så sjukt mysigt. Men jag är glad att jag inte ska hem ÄN, jag är inte klar här.

Snart får vi besök av mina kära familj, bestående av min kära far, Anna-carin, Lillebror och Frida. Ska bli jättekul att träffa dem, även om vi ska hem bara några dagar efter att dom har åkt hem. haha, sötispappa.



Älskar dig!

RAAAAIN

Nu har snart ännu en dag gått här i Fuengirola och det tråkiga vädret har bestämt sig för att stanna ett tag till tydligen. Vi skulle ju kliva upp idag för att gå på marknaden men den idén sprack när vi vaknade och hörde hur det smattrade utanför.. Får ta det nästa tisdag istället. Istället slog vi på en film och åt en mysfrukost med tända ljus.

Sitter just nu på samma café som igår och lyssnar på sportradion. Måste ju lyckas hänga med litegrann iaf nu när jag inte kan se matcherna.

Ikväll blir det nog bara mys hemma framför en film, troligtvis Män som hatar kvinnor. Kanske en av dom bästa filmer jag sett.. Sen är det väl bara dags att sova och imorgon får vi ju faktiskt öppna den första luckan i våran julkalender! :D Mysdå! Snart är det faktiskt jul!.. helt sick. Tiden bara springer iväg.



Saknar er kompisar <3

JULKÄNSLOR

Regnet bara öser ner så jag sitter på ett fik med gratis internet och bara myser. Utanför så lyser det lite julpynt och här inne spelas det julmusik lite då och då så lite julkänsla får man i alla fall, trots att det spöregnar och inte ligger någon snö på backen.

Middagen i lördags blev mycket lyckad och ni lär ju inte bli förvånade när jag säger att det slutade med en utgång. Vi fick besök av Sabina och Lisa som var taggade, så när regnet hade upphört hade vi inte längre någon undanflykt. Blev en mycket rolig kväll, så det tackar vi för. Kom hem vid 7 på morgonen så sov en stund in på dagen.. Man är helt död dagen efter man har varit ut här. På kvällen fick vi besök av Carro så det fick bli en liten filmkväll med massa prat.

Idag har vi inte kunnat göra någonting eftersom att regnet bara har öst ner hela dagen. Vaknade imorse och såg att våran hyresvärd hade ringt. Fick smått panik, skulle vi bli utkastade nu? Man vet ju aldrig liksom.. Men nej, det var en vattenskada utanför våran lägenhet.. Vi bor ju höst upp så det lär ju ha läkt in från taket så nu har vi lite småpanik för vi vill verkligen inte behöva flytta ut ifall det skulle bli värre, det har ju trots allt inte slutat regna.

Nu kom det in två småpojkar med tomteluvor och en tamburin och sjöng.. haha sötisar.

Tror jag ska börja bege mig hemåt snart. Eller först ska jag gå och kolla om jag hittar en sockerkaksform någon stans så vi kan göra sockerkaka ikväll. Är så grymt sugen på varm sockerkaka och mjölk. Lite pepparkakor skulle också vara gott. Julkänslorna kommer fram mer och mer. Ska bli så otroligt mysigt att komma hem och fira jul.

Imorgon ska vi på marknaden och leta julklappar.

Ha det så bra kompisar, PUUUUSS!



STORM

God dag!

Sitter just nu och kollar ut genom fönstret på Lorena och funderar på vart egentligen befinner mig. Regnet öser ner och det känns som att träden ska välta vilken sekund somhellst.. Det här känns verkligen inte som spanien, men man måste väl acceptera att det är vinter här också. Vill hellst bara krypa ner under täcket och kolla på film och mysa hela dagen.

Igår blev det en jättemysig kväll! Jag, pantern och Carro åt somsagt tacos hemma hos oss (hur gott?) och sedan mös vi ner oss i soffan och kikade lite på film och gottade oss lite. Gick ner till grabbarna ett tag och kollade vad dem höll på med, där var det utgång på g. Men vi bestämde oss för att bara gå ut och ta en öl och bara sitta och prata lite, och det gjorde vi. Rikigt trevigt faktiskt, trots det dåliga vädret.

Idag ska vi också äta tillsammans alla tre hemma hos oss. Jag ska göra fläskfilégryta med stekt potatis, sen vet jag inte om det blir utgång eller inte. Känns inte så jätteroligt att gå ut i det här vädret. Men det får tiden utvisa!

Nu ska jag bara sitta här och kika runt lite innan Pantern kommer hit och det där dags att gå och handla.

PUSS

ÄNTLIGEN FREDAG!

jaa, idag är det ÄNTLIGEN fredag, vilket betyder att pantern slutar klockan tre idag. Wihooo! Jag vet inte rikigt vad vi ska göra idag/ikväll, det känns som att det lutar åt en myskväll. Är inte så jättesugen på att gå ut faktiskt.. Klockan tre ska jag iaf gå och möta Carro och Pantern på jobbet, då blire lite småshopping på svenska matbutiken och sedan vidare till Mercadona (stora matbutiken) för inhalndling till kvällens middag. Det är tacos som står på menyn idag. Jag, pantern och Carro ska ha en liten mysmiddag hemma hos oss ikväll, ska bli jättemysigt.. Och tacos slår ju aldrig fel. Sen vet jag inge mer.. Svenska chips ska jag iaf köpa idag! Oh yes! hehe..

Nu har jag väl inte så mycket mer att dela med mig av, ska se om jag hittar nån bra film hade jag tänkt.. Brukar behövas på helgerna.

Puss på er!


MISS YOU MAMI <3



Här har ni den snyggaste mamman i världen, redo för glitter och glamor-party!

FINT VÄDER

Hej på er!

Återigen sitter jag här på Lorena.. Men idag har jag inte suttit här sen klockan tre iaf!

Klev upp runt 12 idag, tog världens skönaste dusch, åt frukost framför disneychannel som vanligt innan jag och pantern gav oss ut på en liten kortprommis. Det var jättefint väder så det var hur skönt somhellst! Så efter att pantern hade begett sig på jobbet så begav jag mig ut igen. Gick en bra bit bort på strandpromenaden så jag kom dit jag inte hade varit förut. Känns ju inte som att det är så roligt att bara sitta inne när det för en gångs skull är finväder! gick nästan en och en halv timme. Det märks att det är vinter nu även här, det är ofta mulet och blåser satan. Men jag ska inte klaga för jag skulle verkligen inte vilja ha vädret ni har hemma i Sverige just nu. Så det gäller att ta vara på det fina dagarna.

Killar har nu skaffat sig en egen lägenhet, i samma hus som oss. Så äntligen har vi några grannar som vi kan hänga med. Grymt det. Varför bor dom inte mer er då tänker ni? Njaa.. det funkade i två veckor men sen så började det bli lite tärt.. 4 personer på den där ytan funkade inte jättebra. Och så var det ju så att dom hade fått jobb så då kunde dom ju skaffa egen lägenhet.

Nu tror jag att jag ska ta och beställa något att äta, börjar bli lite småhungrig.

Hörs snart! PUSS


INGENTING

HOLAA!

Återigen sitter jag här på Lorena och gör ingenting. Idag fick det blir en kopp te på menyn bara..

Idag har jag och pantern hunnit med en lite shoppingrunda på stan. Jag köpte en jättefin rutig skjorta för typ 120 kr, så det gillas. Annars har vi inte gjort så mycket mer. Shiiit vad jag börjar bli rastlös och jag har verkligen ingen lust att åka och göra massa saker sjalv.. Jag måste ha någon att dela mina upplevelser med! Tur att det är helg snart så jag har pantern att leka med på dagarna.

Är ensam hela dagen och kvällen idag för pantern ska äta middag med jobb efter att dom har slutat klockan 21. Så nåt måste jag väl ta och hitta på. Men vad det blir återstår att se. Vet inte om det är lönt att vara hemma ikväll för just nu är krigsflaggan uppe hemma hos oss skulle jag tro..

På återseende!

SAMMA SOM FÖRUT

Nu har jag suttit här i 3,5 timmar utan att röra mig ur fläcken.. Eller jo.. jag gick och beställde lite mat och gick sedan och satte mig igen. Men det har varit rikigt mysigt faktiskt.. Funderade på att gå hem för ca en timme sedan men ångrade mig genast när jag kollade ut genom fönstret och såg att det spöregnade ute. Har laddat hem Skönheten och odjuret så nu vet jag vad jag och pantern ska göra ikväll iaf. Tända lite ljus och kolla på disneyfilm, me like!

Kanske är det dags att bege sig hemmåt.. börjar få lite ont i rumpan nu.

Vi hörs kompisar!


LORENA

Hej kompisar!

Nu när jag äntligen sitter vid min egna dator så ska jag passa på att skriva lite eftersom att jag har fått lite klagomål på att jag aldrig skriver.

Jag sitter just nu på ett mysigt café som heter Lorena som ligger typ alldeles där vi bor. Har köpt mig en jättegod smoothie som jag sitter och smuttar på medans jag sitter och skriver nu. Känns som att jag nog kommer bli kvar här ett tag idag. Det är ju så himla stelt och tråkigt att sitta på internetcafé..

Dagarna flyter på som dom ska. Niklas och Rasmus kom och plingade på imorse for att berätta den roliga nyheten att vi är bjudna på ett litet julbord/avskedsmiddag hos dom den 4 December, eftersom att de faktiskt åker hem den 8de.. Ser verkligen fram emot den julmiddagen. Ska bli jättemysigt!

Annars tror jag inte att det har hänt någon speciellt.. Killarna har fått jobb på megafon (om jag inte redan har skrivit det) , så imorgon ska de gå och skaffa en egen lägenhet. Det blir ganska påfrestande att bo som vi gör nu.

En till helg har ju också gått har i Fuengirola.. Jag tog det bara lugnt i fredags eftersom att pantern var och bowlade med jobbet och på lördagen var jag, pantern och grabbarna ut och åt. Var och åt trerätters for 70 kr.. Hur bra? Dock blev man inte jättemätt eftersom att det var ganska snålt med mat, men gott var det. Och på kvällen kan ni ju bara gissa vad vi gjorde. Lucha Libre (killarna på jobbet) hade fribar, så ja.. det var där vi hängde. En mycket rolig kväll måste jag säga.

Alltså fy vad svårt det är att skriva när man är van att inte ha ÅÄÖ!... skriver o och a hela tiden.. tusan. Det har tagit ca ett år att skriva detta.. Men nu ska jag bara sitta här och inte göra någonting.


Ser ni hur god min smoothie är eller?


PUSS!

BARA SOM VANLIGT

Hej halaa mina vanner!

Jag har inte haft san stor lust att skriva, fast det har jag val egentligen inte nu heller. Men jag maste ju visa att jag lever iaf.

Dagarna flyter pa som vanligt har i Fuengirola och varje dag forsoker jag komma pa nagot nytt att gora for att gora det basta av tiden har.. Sa trakigt nar pantern ar pa jobbet eftersom att jag maste hitta pa saker sjalv. Fast pa Lordag har vi iaf en plan att aka till Malaga igen med Carro for att ga och kika lite mer och kolla shoppingutbudet. Det blir nog niiiice!

Ar det nagon som har varit har pa Costa del Sol-kusten som har nagra forslag pa sevardheter? Skulle vara jatteroligt om nagon kom med ett forslag pa jag/vi kan gora :)

Take Care

GRATTIS!

Idag sager vi grattis till Amanda Eriksson, mitt alskade fikon som fyller 20 ar idag! :D WOHOOOO! Synd bara att jag inte kan vara med och fira din stora dag. Men hoppas att dagen blir grym anda! PUSSSS!


BESOK

HOLA

Idag ar det lite konstigt vader har och da vet man inte rikigt vad man ska gora. Det gar inte att ligga pa stranden men det ar anda varmt. vi har iaf nyss varit pa marknaden som ar har varje tisdag. Vi kopte massa mandariner for en billig peng och pantern kopte sig en fin ring. Av nagon konstig anledning stangde marknaden klockan tva idag sa det blev en snabb visit bara, trakigt nog.

Sitter just nu pa varat alskade internetcafé och forsoker fa tiden att ga lite. Vi far namligen Sundsvallsbesok idag av Jonas och Sebastian fran Sundsvall som ska hit och soka jobb, och ska da bo hos oss under tiden. Kul med lite besok! Vet inte rikigt nar dom kommer, men om nagon timme ska dom vara har iaf.



Vad vi ska gora ikvall har jag ingen aning om, det far tiden utvisa. Dom lar ju vara peppade som fan, haha..

Jaja, nu ska jag lasa lite bloggar sadar.

Saknar er kompisar! <3


MALAGA

Idag har vi haft en supermysig dag. Sov ut ganska lange och sedan kom Niklas och ringde pa och var allmant rastlos. Vi gjorde oss klara och begav oss till Malaga pa en liten utflykt. Det finns en stor borg dar sa vi passade pa att aka dit idag eftersom att det ar gratis pa sondagar. Det var hur fint somhellst och man kunde se ut over hela Malaga typ nar man var hogst upp. Och en bit ifran fanns det ett tjurfaktningsstadion. Det ar tjurfaktning varje sondag.. helt sjukt. Skulle jag nog inte vilja se!

Efter borgbesoket gjorde vi ett valbehovligt besok pa Donken. Mmh we like it!

Knappte en himla massa bilder under dagen







Nu hinner jag inte lagga upp fler bilder for varan tid ar slut. Kolla fb for fler :)

PUSS!

BILDBEVIS

Har har ni dom utlovade bilderna fran i fredags..






SLITEN

God eftermiddag

En valdigt sliten Matilda som skriver nu.. Igar var det patry och idag mar bade jag och Pantern som vi fortjanar. Men roligt hade vi sa det far det vara vart. Hade forfest pa varan balkong med Sabina, Jim och Lisa innan vi drog vidare till nagra pa jobbet som hade fest. Sager jobbet aven fast jag inte jobbar kvar.. blir lattast sa. Tva killar fran jobbet tatuerade sig aven igar. Finns ett killgang som kallar sig for Lucha Libre som ar helt crazy. Nagra hade slagit vad om att den som forlorade pa kluns skulle tatuera sig pa rumpan.. Ena fick skriva "forlorade klunsen" och den andra fick skriva "Robin Falk", namnet pa han som vann klunsen (Sten, sax, pase). Och jaa.. dom gjorde det!

(Hahah det sitter en galen engelskman har som kollar pa hockey pa datorn. Nar hans lag gor mal sa skriker han rakt ut sa alla flyger upp i taket. Helt crazy! hahaha. Han har skrikit tre ganger nu och fan vad radd man blir.)

Ikvall blir det en lugn kvall. Vi har laddat upp med massa gotta som vi ska mumsa pa till nagra filmer och nagra avsnitt av oskyldigt domd. Har aven nyss avnjutit en valdigt god middag bestaende av korvstroganof som jag slangde ihop. Valigt gott maste jag saga!

Det gar inte att ladda upp bilder just nu.. men ni ska fa se bildbevis pa tatueringarna inom kort!

HEJ

EN HELT VANLIG DAG

HOLA!

Idag har det varit en helt vanlig dag.. Legat pa stranden en stund, atit lunch, Pantern gick pa jobbet och jag tog en langprommis med Niklas och Patrik Sen har jag faktiskt inte gjort sa mycket mer.

Imorgon slutar pantern klockan tre sa da ska vi behe oss till kopcentret som finns har i narheten. Ska bli kewl! Skulle behova inskaffa en lita varmare troja som man bara kan ha nar man ska va slappt kladd. Ar lite kyligt har pa kvallarna.

Sen skulle jag gissa pa att det blir utgang nagan gang i helgen ocksa.. Annars skulle jag bli ganska forvanad, hehe. Men det ar kuuuuul det! Far se vad vara kara vanner ska hitta pa.

Tackar for mig sa lange

Puss och kram / M




PICTURES

Har ni nagra bilder som jag knappte idag




Slottet


Slottstradgarden




CASTLE

Hej kompisar..

Har precis slagit mig ner pa ett internetcafé i narheten av dar vi bor.

Idag har det varit superskont vader sa jag och pantern lag pa stranden nagra timmar innan hon skulle ga och jobba. Jag gjorde aven lite pannkakor imorse som vi hade med oss som lunch pa beachen. Mysmys!

Efter att Pantern gatt pa jobbet sa slangde jag ihop en kycklingsallad och gav mig ut pa en langpromenad. Hade ingen aning vart jag skulle men jag gick en bra bit och kom sedan fram till ett slott som ligger en bra bit harifran, fast det sag mer ut som ett borgslott. Gick runt lite dar och satt mig och at lunch pa en bank och mos i solen. Gick sedan en annan vag vidare hemmat bara for att pa upptacka Fuengirola lite mer. Kanns som att jag maste bli battre pa att ta vara pa dagarna nu da jag faktiskt inte jobbar. Och det var precis vad jag gjorde idag sa nu ar jag helt slut..

Nar jag kom hem for en stund sen passade jag pa att laga en stor sats kottfarssas, for det har jag varit sugen pa sen vi kom hit. Sa nar jag kommer hem sen sa ska jag frysa in det sa jag slipper laga mat nar jag inte orkar nasta gang. Storkok ager! hehe.. Till helgen ska jag tvinga pantern att vi ska ata tacos. JA!

Ska alldels snart ga hem och duscha och diska undan lite innan pantern kommer hem, sedan ska vi ga pa varat alskade internetcafé. Sedan far vi se vad kvallen har att bjuda pa.

PUSS och hejda!

HALOWEENPARTY

HOLA

Igar var det haloweenfest for jobbet och aven fast jag har slutat sa fick jag vara med anda. Blev dock inte sa att jag var utkladd. Det var en sjukt rolig kvall och alla hade grymma utkladnader! Idag mar jag toppen och kanner knappt av att jag var ut igar. Skont!

Vi har precis varit pa Tvillingarnas och atit den otroligt goda appelkakan som dom har. Var och kikade pa ett par haremsbyxor innan, men ingen av oss gillade dom sa det fick bli en fika ist.

Nu ar det snart dags for pantern att ga och jobba och jag ska nog ga och valdgasta patric och niklas for att ha nagot att gora.

Kika FB gott folk sa far ni hur snygga alla var igar for det gar knappt att ladda upp bilder har..


RSS 2.0