WE ARE HERE

Nu ar vi framma har i Fuengirola. Sitter pa ett internetcafè och kan darfor inte skriva normalt eftersom att det ar ett spanskt tangentbord. Jaja, det ska nog ga bra iaf.

En liten snabb uppdatering:

Nar vi kom fram till flygplatsen och gick ner till taget i Malaga sa hade vi en san tur att vi stotte pa varan kommande chef sa allt gick som en dans for oss. Vi fick folja med pa jobbet pa en gang vilket ledde till att vi fick bo hos nagra killar pa jobbet nagon natt tills vi har hittat nagot eget. Kungdaaaa! Och hur bra ar det inte att vi redan har overtagit och kickat ut en kille fran hans rum sa han fick sova pa soffan, hahaha! Needa, han var sa himla gullig och lanade ut sitt rum till oss.

Sen vi kom hit har vi hunnit ata middag och kikat runt lite. Och fyfan sager jag bara, utanfor lagenheten vi bor nu finns det en djuraffar, dar har dom bland annat tva hundar som ar instangda i ett varsitt litet litet liiiiitet terarium. Ena hunden gick fram och tillbaka hela tiden och sag helt panikslagen ut och den lag bara dar och sag ut som att den holl pa att do. Gick ut darifran lika fort som vi kom in och bada gick ut med graten i halsen. Aldrig har jag tyckt sa synd om nagra djur i hela mitt liv.

Jaja.. imorgon borjar iaf varan lagenhetsjakt. Det finns lediga lagenheter overallt sa imorgon ska vi ga in i typ alla vi ser i hopp om att hitta nagon som passar oss!

CIAO!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0